ВМФЛ

ВМФЛ
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Промоција
1 Беса 1976Беса 1976 17 14 2 1 41:9 +32 44
Промоција
2 ПелистерПелистер 17 12 3 2 36:10 +26 39
Плејоф за промоција
3 Детонит ПлачковицаДетонит Плачковица 17 12 2 3 29:10 +19 38
4 Арсими 1973Арсими 1973 17 9 2 6 32:17 +15 29
5 ОхридОхрид 2 17 7 3 7 17:17 0 24
6 Вардар НеготиноВардар Неготино 3 17 7 3 7 20:21 -1 24
7 СкопјеСкопје 2 17 7 3 7 15:19 -4 24
8 БашкимиБашкими 2 17 7 3 7 18:30 -12 24
9 КожуфКожуф 3 17 7 2 8 25:24 +1 23
10 НовациНоваци 2 17 7 1 9 20:30 -10 22
11 БеласицаБеласица 17 6 3 8 21:22 -1 21
12 ТетексТетекс 17 5 4 8 17:28 -11 19
Бараж за опстанок
13 ПобедаПобеда 17 4 4 9 18:28 -10 16
Испаѓање
14 ОсоговоОсогово 1 17 4 3 10 20:32 -12 15
Испаѓање
15 КараорманКараорман 1 17 4 3 10 15:30 -15 15
Испаѓање
16 СасаСаса 17 1 5 11 18:35 -17 8
Промоција
Плејоф за промоција
Бараж за опстанок
Испаѓање