Александар Лазевски

Александар Лазевски
  • Слобода Тузла го официјализираше Лазевски

    Поранешниот македонски репрезентативец Александар Лазевски, како и што беше најавено во текот на вчерашниот ден, од денес и официјално е нов фудбалер на вицепрвакот на Босна и Херцеговина, тимот на Слобода Тузла.