Денешни натпревари

Полуфинале

ПЕТ, 19 август 2022

Најнови вести

Табела

Сериа Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Промоција
1 РеџинаРеџина 1 1 0 0 3:1 +2 3
Промоција
2 БрешаБреша 1 1 0 0 2:0 +2 3
Плејоф за промоција
2 ПалермоПалермо 1 1 0 0 2:0 +2 3
Плејоф за промоција
4 ЧитаделаЧитадела 1 1 0 0 4:3 +1 3
Квалификациски плејоф
5 АсколиАсколи 1 1 0 0 2:1 +1 3
Квалификациски плејоф
5 ЏеноваЏенова 1 1 0 0 2:1 +1 3
Квалификациски плејоф
7 КозенцаКозенца 1 1 0 0 1:0 +1 3
Квалификациски плејоф
7 ФрозинонеФрозиноне 1 1 0 0 1:0 +1 3
9 ПармаПарма 1 0 1 0 2:2 0 1
9 Бари 1908Бари 1908 1 0 1 0 2:2 0 1
11 КаљариКаљари 1 0 1 0 1:1 0 1
11 КомоКомо 1 0 1 0 1:1 0 1
13 ПизаПиза 1 0 0 1 3:4 -1 0
14 ТернанаТернана 1 0 0 1 1:2 -1 0
14 ВенецијаВенеција 1 0 0 1 1:2 -1 0
Плејоф за испаѓање
16 БеневентоБеневенто 1 0 0 1 0:1 -1 0
Плејоф за испаѓање
16 МоденаМодена 1 0 0 1 0:1 -1 0
Испаѓање
18 СПАЛСПАЛ 1 0 0 1 1:3 -2 0
Испаѓање
19 СидтиролСидтирол 1 0 0 1 0:2 -2 0
Испаѓање
19 ПеруџаПеруџа 1 0 0 1 0:2 -2 0
Промоција
Плејоф за промоција
Квалификациски плејоф
Плејоф за испаѓање
Испаѓање