Распоред и резултати

Табели

Серија A
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ИнтерИнтер 3 3 0 0 7:1 6 9
2 БолоњаБолоња 2 3 2 1 0 6:4 2 7
2 ЈувентусЈувентус 3 2 1 0 5:3 2 7
4 ТориноТорино 2 3 2 0 1 6:5 1 6
5 НаполиНаполи 7 3 2 0 1 9:7 2 6
6 МиланМилан 3 3 2 0 1 2:1 1 6
7 АталантаАталанта 5 3 2 0 1 7:6 1 6
8 РомаРома 7 3 1 2 0 8:6 2 5
9 ЛациоЛацио 3 3 1 1 1 5:3 2 4
10 ЏеноваЏенова 3 3 1 1 1 6:6 0 4
10 ВеронаВерона 6 3 1 1 1 2:2 0 4
12 БрешаБреша 2 3 1 0 2 4:5 -1 3
13 КаљариКаљари 3 3 1 0 2 4:4 0 3
14 ПармаПарма 6 3 1 0 2 4:5 -1 3
15 СасуолоСасуоло 4 3 1 0 2 7:7 0 3
16 СПАЛСПАЛ 3 1 0 2 4:5 -1 3
17 ЛечеЛече 2 3 1 0 2 2:6 -4 3
18 УдинезеУдинезе 8 3 1 0 2 2:4 -2 3
19 ФиорентинаФиорентина 3 3 0 1 2 4:6 -2 1
20 СампдоријаСампдорија 3 0 0 3 1:9 -8 0

Pages