Серија A

Серија A
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Лига на шампиони
1 МиланМилан 0 0 0 0 0:0 0 0
Лига на шампиони
1 МонцаМонца 0 0 0 0 0:0 0 0
Лига на шампиони
1 ФиорентинаФиорентина 0 0 0 0 0:0 0 0
Лига на шампиони
1 РомаРома 0 0 0 0 0:0 0 0
Лига Европа
1 АталантаАталанта 0 0 0 0 0:0 0 0
Квалификации за Конференциска лига
1 БолоњаБолоња 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ЕмполиЕмполи 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ВеронаВерона 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ИнтерИнтер 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ЈувентусЈувентус 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ЛациоЛацио 0 0 0 0 0:0 0 0
1 СампдоријаСампдорија 0 0 0 0 0:0 0 0
1 СасуолоСасуоло 0 0 0 0 0:0 0 0
1 СпецијаСпеција 0 0 0 0 0:0 0 0
1 НаполиНаполи 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ТориноТорино 0 0 0 0 0:0 0 0
1 УдинезеУдинезе 0 0 0 0 0:0 0 0
Испаѓање
1 КремонезеКремонезе 0 0 0 0 0:0 0 0
Испаѓање
1 ЛечеЛече 0 0 0 0 0:0 0 0
Испаѓање
1 СалернитанаСалернитана 0 0 0 0 0:0 0 0
Лига на шампиони
Лига Европа
Квалификации за Конференциска лига
Испаѓање