Распоред и резултати

Табели

У19 АФЦ Шампионат, Жени, Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Северна Кореја У19Северна Кореја У19 3 3 0 0 13:0 13 9
2 Кина У19Кина У19 3 2 0 1 4:2 2 6
3 Узбекистан У19Узбекистан У19 3 0 1 2 2:6 -4 1
4 Тајланд У19Тајланд У19 3 0 1 2 2:13 -11 1
У19 АФЦ Шампионат, Жени, Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Јапонија У19Јапонија У19 3 3 0 0 15:1 14 9
2 Австралија У19Австралија У19 3 2 0 1 8:7 1 6
3 Јужна Кореја У19Јужна Кореја У19 3 1 0 2 5:4 1 3
4 Виетнам У19Виетнам У19 3 0 0 3 2:18 -16 0