Распоред и резултати

Табели

Копа Либертадорес, Група 1
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Алианса ЛимаАлианса Лима 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Ривер ПлатаРивер Плата 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ИнтернасионалИнтернасионал 0 0 0 0 0:0 0 0
Копа Либертадорес, Група 2
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 УраканУракан 0 0 0 0 0:0 0 0
1 КрузеироКрузеиро 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ЕмелекЕмелек 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Депортиво ЛараДепортиво Лара 0 0 0 0 0:0 0 0
Копа Либертадорес, Група 3
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Годој КрузГодој Круз 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Олимпиа АсунсионОлимпиа Асунсион 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Спортинг КристалСпортинг Кристал 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Универсидад де КонсепсионУниверсидад де Консепсион 0 0 0 0 0:0 0 0
Копа Либертадорес, Група 4
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ФламенгоФламенго 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ЛДУ КитоЛДУ Кито 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ПењаролПењарол 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Сан Хозе ОруроСан Хозе Оруро 0 0 0 0 0:0 0 0
Копа Либертадорес, Група 5
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Серо ПортеноСеро Портено 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Насионал УругвајНасионал Уругвај 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ЗамораЗамора 0 0 0 0 0:0 0 0
Копа Либертадорес, Група 6
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Атлетико ЖуниорАтлетико Жуниор 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Сан ЛоренцоСан Лоренцо 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ПалмеирасПалмеирас 0 0 0 0 0:0 0 0
Копа Либертадорес, Група 7
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Бока ЈуниорсБока Јуниорс 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Атлетико ПаранаенсеАтлетико Паранаенсе 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Депортес ТолимаДепортес Толима 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Хорхе ВилстерманХорхе Вилстерман 0 0 0 0 0:0 0 0
Копа Либертадорес, Група 8
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Розарио ЦентралРозарио Централ 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Универсидад КатоликаУниверсидад Католика 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ГремиоГремио 0 0 0 0 0:0 0 0

Pages