Најнови вести

Ередивизие
ОН П Н И Г +/- Форма Б
1 АјаксАјакс 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Алмере СитиАлмере Сити 0 0 0 0 0:0 0 0
1 АЗ АлкмаарАЗ Алкмаар 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ГронингенГронинген 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ТвентеТвенте 0 0 0 0 0:0 0 0
1 УтрехтУтрехт 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ФеенордФеенорд 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Фортуна СитардФортуна Ситард 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Гоу Ахед ИглсГоу Ахед Иглс 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ХераклесХераклес 0 0 0 0 0:0 0 0
1 БредаБреда 0 0 0 0 0:0 0 0
1 НЕЦ НијмегенНЕЦ Нијмеген 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ЦволеЦволе 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ПСВ АјндховенПСВ Ајндховен 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ВаалвајкВаалвајк 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ХеренвеенХеренвеен 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Спарта РотердамСпарта Ротердам 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Вилем 2Вилем 2 0 0 0 0 0:0 0 0
Лига на шампиони
Квалификации за Лига на шампиони
UEFA Europa League Qualification
Квалификациски плејоф
Бараж за опстанок
Испаѓање