ВИДЕО: Химната на Јужна Африка свиреше од мобилен, но ја прекина СМС-порака!

Либија Јужна Африка

Бизарни сцени се случија на почетокот од мечот меѓу Либија и Јужна Африка.

Во пресрет на почетокот на квалификацискиот натпревар од Африканскиот Куп на Нации, беше искористен мобилен телефон за пуштање на јужноафриканската химна. 

Истата беше прекината поради неочекувана причина - сигнали за пристигната порака на телефонот.

  • Лицата на фудбалерите од Јужна Африка говорат сѐ: