Најнови вести

Табела

Супер Лига
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Група за шампион
1 ПанатинаикосПанатинаикос 1 26 19 4 3 38:12 +26 61
Група за шампион
2 АЕКАЕК 1 26 19 2 5 51:14 +37 59
Група за шампион
3 ОлимпијакосОлимпијакос 26 16 8 2 53:14 +39 56
Група за шампион
4 ПАОКПАОК 26 15 9 2 43:15 +28 54
Група за шампион
5 АрисАрис 1 26 12 4 10 38:24 +14 40
Група за шампион
6 Volos NpsVolos Nps 1 26 11 6 9 31:38 -7 39
Група за испаѓање
7 ПанетоликосПанетоликос 1 26 7 8 11 26:38 -12 29
Група за испаѓање
8 АтромитосАтромитос 1 26 7 8 11 25:29 -4 29
Група за испаѓање
9 ОФИ КритОФИ Крит 26 6 8 12 23:34 -11 26
Група за испаѓање
10 Астерас ТриполисАстерас Триполис 26 4 13 9 19:30 -11 25
Група за испаѓање
11 ЈанинаЈанина 26 4 11 11 24:41 -17 23
Група за испаѓање
12 Јоникос НикеаЈоникос Никеа 1 26 4 6 16 16:42 -26 18
Група за испаѓање
13 Ламиа 1964Ламиа 1964 1 26 2 11 13 13:45 -32 17
Група за испаѓање
14 ЛевадиакосЛевадиакос 26 3 8 15 14:38 -24 17
Група за шампион
Група за испаѓање
Супер Лига, Плејоф
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Квалификации за Лига на шампиони
1 ПанатинаикосПанатинаикос 27 19 5 3 38:12 +26 62
Квалификации за Лига на шампиони
2 АЕКАЕК 27 19 3 5 51:14 +37 60
UEFA Europa League Qualification
3 ОлимпијакосОлимпијакос 27 17 8 2 56:14 +42 59
UEFA Conference League Qualification
4 ПАОКПАОК 27 16 9 2 45:16 +29 57
UEFA Conference League Qualification
5 АрисАрис 27 12 4 11 39:26 +13 40
6 Volos NpsVolos Nps 27 11 6 10 31:41 -10 39
Квалификации за Лига на шампиони
UEFA Europa League Qualification
UEFA Conference League Qualification
Супер Лига, Бараж
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 АтромитосАтромитос 27 8 8 11 27:29 -2 32
2 ПанетоликосПанетоликос 27 7 8 12 27:40 -13 29
3 Астерас ТриполисАстерас Триполис 27 5 13 9 21:31 -10 28
4 ОФИ КритОФИ Крит 27 6 9 12 24:35 -11 27
5 ЈанинаЈанина 27 4 11 12 24:43 -19 23
6 Ламиа 1964Ламиа 1964 27 3 11 13 15:45 -30 20
Испаѓање
7 ЛевадиакосЛевадиакос 27 3 9 15 15:39 -24 18
Испаѓање
8 Јоникос НикеаЈоникос Никеа 27 4 6 17 16:44 -28 18
Испаѓање