Најнови вести

Табела

Група 1
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 АтромитосАтромитос 1 3 2 0 1 15:3 +12 6
Плејоф
1 AtromitosAtromitos 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
2 ЈанинаЈанина 1 3 2 0 1 7:3 +4 6
3 Ираклис 1908Ираклис 1908 3 2 0 1 6:6 0 6
4 Thiella KamariouThiella Kamariou 3 0 0 3 0:16 -16 0
Плејоф
Група 2
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 АЕКАЕК 3 3 0 0 9:2 +7 9
Плејоф
2 Ламиа 1964Ламиа 1964 1 3 1 1 1 9:3 +6 4
3 Volos NpsVolos Nps 1 3 1 1 1 7:5 +2 4
4 Apollon Larissa FCApollon Larissa FC 3 0 0 3 1:16 -15 0
Плејоф
Група 3
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ПанатинаикосПанатинаикос 1 3 2 1 0 5:3 +2 7
Плејоф
2 КисамикосКисамикос 1 3 1 1 1 3:2 +1 4
3 ПанетоликосПанетоликос 3 0 2 1 0:1 -1 2
4 О Ф ИерапетрасО Ф Иерапетрас 3 0 2 1 2:4 -2 2
Плејоф
Група 4
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ПАОКПАОК 3 2 1 0 9:2 +7 7
Плејоф
2 ЕрготелисЕрготелис 1 3 1 1 1 5:5 0 4
3 АрисАрис 2 3 1 1 1 5:5 0 4
4 Pao Aittitos Spata FCPao Aittitos Spata FC 1 3 0 1 2 2:9 -7 1
Плејоф
Група 5
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ОлимпијакосОлимпијакос 3 3 0 0 5:1 +4 9
Плејоф
2 Панахаики ПатрасПанахаики Патрас 1 3 2 0 1 3:3 0 6
3 ЛевадиакосЛевадиакос 1 3 1 0 2 5:3 +2 3
4 Aris AvatouAris Avatou 3 0 0 3 1:7 -6 0
Плејоф
Група 6
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Астерас ТриполисАстерас Триполис 3 3 0 0 7:1 +6 9
Плејоф
2 Аполон СмирнисАполон Смирнис 3 1 1 1 7:3 +4 4
3 Трикала 1963Трикала 1963 3 0 2 1 2:3 -1 2
4 Apollon Paralimniou FCApollon Paralimniou FC 3 0 1 2 1:10 -9 1
Плејоф
Група 7
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ОФИ КритОФИ Крит 3 2 1 0 6:0 +6 7
Плејоф
2 КсантиКсанти 3 1 1 1 1:1 0 4
3 КасиопиКасиопи 3 1 0 2 1:4 -3 3
3 Ники ВолуНики Волу 1 3 1 0 2 1:4 -3 3
Плејоф
Група 8
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ПаниониосПаниониос 3 3 0 0 8:1 +7 9
Плејоф
2 ЛарисаЛариса 3 2 0 1 8:3 +5 6
3 КаламариаКаламариа 3 1 0 2 1:8 -7 3
4 ИродотосИродотос 3 0 0 3 2:7 -5 0
Плејоф