Најнови вести

Табела

Лига 1
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Лига на шампиони
1 АжаксиоАжаксио 0 0 0 0 0:0 0 0
Лига на шампиони
1 ОксерОксер 0 0 0 0 0:0 0 0
Квалификации за Лига на шампиони
1 АнжерАнжер 0 0 0 0 0:0 0 0
Лига Европа
1 МонакоМонако 0 0 0 0 0:0 0 0
Квалификации за Конференциска лига
1 КлермонКлермон 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ТроаТроа 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ЛориентЛориент 0 0 0 0 0:0 0 0
1 НантНант 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ЛилЛил 0 0 0 0 0:0 0 0
1 МонпелјеМонпелје 0 0 0 0 0:0 0 0
1 НицаНица 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ЛионЛион 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Олимпик МарсејОлимпик Марсеј 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ПСЖПСЖ 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ЛенсЛенс 0 0 0 0 0:0 0 0
1 БрестБрест 0 0 0 0 0:0 0 0
Испаѓање
1 РемсРемс 0 0 0 0 0:0 0 0
Испаѓање
1 РенРен 0 0 0 0 0:0 0 0
Испаѓање
1 СтразбурСтразбур 0 0 0 0 0:0 0 0
Испаѓање
1 ФЦ ТулузФЦ Тулуз 0 0 0 0 0:0 0 0
Лига на шампиони
Квалификации за Лига на шампиони
Лига Европа
Квалификации за Конференциска лига
Испаѓање
Лига 1
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Лига на шампиони
1 ПСЖПСЖ 38 26 8 4 90:36 +54 86
Лига на шампиони
2 Олимпик МарсејОлимпик Марсеј 1 38 21 8 9 63:38 +25 71
Квалификации за Лига на шампиони
3 МонакоМонако 1 38 20 9 9 65:40 +25 69
Лига Европа
4 РенРен 38 20 6 12 82:40 +42 66
Квалификации за Конференциска лига
5 НицаНица 1 38 20 7 11 52:36 +16 66
6 СтразбурСтразбур 1 38 17 12 9 60:43 +17 63
7 ЛенсЛенс 38 17 11 10 62:48 +14 62
8 ЛионЛион 38 17 11 10 66:51 +15 61
Лига Европа
9 НантНант 38 15 10 13 55:48 +7 55
10 ЛилЛил 38 14 13 11 48:48 0 55
11 БрестБрест 38 13 9 16 49:57 -8 48
12 РемсРемс 38 11 13 14 43:44 -1 46
13 МонпелјеМонпелје 38 12 7 19 49:61 -12 43
14 АнжерАнжер 38 10 11 17 44:55 -11 41
15 ТроаТроа 38 9 11 18 37:53 -16 38
16 ЛориентЛориент 1 38 8 12 18 35:63 -28 36
17 КлермонКлермон 1 38 9 9 20 38:69 -31 36
Бараж за опстанок
18 Сент-ЕтјенСент-Етјен 1 38 7 11 20 42:77 -35 32
Испаѓање
19 МецМец 1 38 6 13 19 35:69 -34 31
Испаѓање
20 БордоБордо 38 6 13 19 52:91 -39 31
Лига на шампиони
Квалификации за Лига на шампиони
Лига Европа
Квалификации за Конференциска лига
Лига Европа
Бараж за опстанок
Испаѓање