Најнови вести

Табела

Суперлига
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Група за шампион
1 НордсјиландНордсјиланд 17 10 5 2 29:13 +16 35
Група за шампион
2 ВиборгВиборг 17 9 5 3 25:16 +9 32
Група за шампион
3 КопенхагенКопенхаген 17 8 3 6 28:20 +8 27
Група за шампион
4 СилкеборгСилкеборг 17 7 3 7 27:25 +2 24
Група за шампион
5 ОдензеОдензе 17 6 6 5 23:25 -2 24
Група за шампион
6 РандерсРандерс 17 6 6 5 23:26 -3 24
Група за испаѓање
7 МидтјиландМидтјиланд 1 17 5 8 4 24:22 +2 23
Група за испаѓање
8 АархусАархус 1 17 6 4 7 19:18 +1 22
Група за испаѓање
9 ХорсенсХорсенс 17 6 4 7 22:22 0 22
Група за испаѓање
10 БрондбиБрондби 17 5 6 6 23:28 -5 21
Група за испаѓање
11 АлборгАлборг 17 3 5 9 17:28 -11 14
Група за испаѓање
12 ЛињбиЛињби 17 1 5 11 15:32 -17 8
Група за шампион
Група за испаѓање