Распоред и резултати

Табели

Зимска Лига, Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Бохемијанс 1905Бохемијанс 1905 3 3 0 0 10:2 8 9
2 Височина ЈихлаваВисочина Јихлава 3 1 1 1 4:5 -1 4
3 ВишехрадВишехрад 3 1 0 2 3:7 -4 3
4 Мас ТаборскоМас Таборско 3 0 1 2 3:6 -3 1
Зимска Лига, Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Млада БолеславМлада Болеслав 3 3 0 0 14:0 14 9
2 Храдец КраловеХрадец Кралове 3 1 0 2 5:11 -6 3
3 ВарнздорфВарнздорф 3 1 0 2 2:3 -1 3
4 ПардубицеПардубице 3 1 0 2 3:10 -7 3
Зимска Лига, Група Ц
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Фастав ЗлинФастав Злин 3 2 1 0 5:3 2 7
2 Сигма Оломуц БСигма Оломуц Б 3 1 2 0 6:4 2 5
3 БрноБрно 3 1 1 1 5:5 0 4
4 ОпаваОпава 3 0 0 3 3:7 -4 0
Зимска Лига, Група Д
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Сигма ОломуцСигма Оломуц 3 3 0 0 9:3 6 9
2 Бањик ОстраваБањик Острава 3 1 1 1 7:5 2 4
3 Фридек МистекФридек Мистек 3 0 2 1 4:7 -3 2
4 ЗнојмоЗнојмо 3 0 1 2 3:8 -5 1