ВИДЕО: Босанците реагираат - дали голот на Лендриќ беше оправдано поништен?

Зрињски гол

По мирниот почеток во Мостар, екипите на Академија Пандев и Зрињски направија неколку шанси за гол.

Двапати беше затресена мрежата на „пандевци“, но и во двата случаи судијата високо ја крена раката и досуди офсајд. Реакција во босанските медиуми имаше за првиот гол на Иван Лендриќ во 25. минута.

Дали помошниот судија ја донесе правилната одлука?