ВИДЕО: Битола на нозе и во „пламен“ по големата победа на Македонија во Тбилиси!

Сме се радувале на учества на Европско првенство на ракометарите, одбојкарите, кошаркарите..., но несомнено вечерашниот радост која фудбалерите ни ја приредија во Тбилиси е најголемата во нашата спортска историја. 

Македонија е на нозе, се слави во секој град, а центарот на Битола веќе е во „пламен“. Голем број фудбалски фанови на градскиот плоштад го слават големиот успех на нашите фудбалери кои следното лето ќе се судрат во големата Холандија и Украина и Австрија

  • Славјето во Битола: