EXQI Лига

Primary tabs

Најнови вести

Табели

Прва Дивизија Б, Прва Фаза
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ЛеувенЛеувен 1 13 9 1 3 22:10 +12 28
2 ВиртонВиртон 1 14 9 0 5 26:10 +16 27
3 ВестерлоВестерло 14 8 2 4 21:10 +11 26
4 Ст. ГилоаСт. Гилоа 13 6 4 3 18:15 +3 22
5 Бершот ВилријкБершот Вилријк 14 5 2 7 13:19 -6 17
6 ЛокеренЛокерен 14 3 4 7 13:23 -10 13
7 РузелареРузеларе 14 3 2 9 15:31 -16 11
8 ЛомелЛомел 14 2 5 7 9:19 -10 11
Прва Дивизија Б, Втора Фаза
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ЛеувенЛеувен 4 11 5 2 4 18:19 -1 17
1 ЛеувенЛеувен 1 24 14 3 7 40:29 +11 45
2 ВиртонВиртон 1 25 13 5 7 38:18 +20 44
2 Бершот ВилријкБершот Вилријк 1 11 4 5 2 12:7 +5 17
3 ВестерлоВестерло 24 12 4 8 38:24 +14 40
3 ВиртонВиртон 1 11 4 5 2 12:8 +4 17
4 Ст. ГилоаСт. Гилоа 24 9 10 5 32:25 +7 37
4 ЛомелЛомел 1 11 4 3 4 11:15 -4 15
5 Ст. ГилоаСт. Гилоа 1 11 3 6 2 14:10 +4 15
5 Бершот ВилријкБершот Вилријк 25 9 7 9 25:26 -1 34
6 ВестерлоВестерло 2 10 4 2 4 17:14 +3 14
6 ЛомелЛомел 25 6 8 11 20:34 -14 26
7 РузелареРузеларе 11 2 6 3 17:18 -1 12
7 РузелареРузеларе 25 5 8 12 32:49 -17 23
8 ЛокеренЛокерен 10 1 3 6 7:17 -10 6
8 ЛокеренЛокерен 24 4 7 13 20:40 -20 19