Најнови вести

Табела

Бундеслига
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Група за шампион
1 Австрија ЛустенауАвстрија Лустенау 0 0 0 0 0:0 0 0
Група за шампион
1 СалцбургСалцбург 0 0 0 0 0:0 0 0
Група за шампион
1 Австрија ВиенаАвстрија Виена 0 0 0 0 0:0 0 0
Група за шампион
1 ЛАСКЛАСК 0 0 0 0 0:0 0 0
Група за шампион
1 АлтахАлтах 0 0 0 0 0:0 0 0
Група за шампион
1 Австрија КлагенфуртАвстрија Клагенфурт 0 0 0 0 0:0 0 0
Група за испаѓање
1 Рапид ВиенаРапид Виена 0 0 0 0 0:0 0 0
Група за испаѓање
1 СК Штурм ГрацСК Штурм Грац 0 0 0 0 0:0 0 0
Група за испаѓање
1 РидРид 0 0 0 0 0:0 0 0
Група за испаѓање
1 ХартбергХартберг 0 0 0 0 0:0 0 0
Група за испаѓање
1 ВолфсбергерВолфсбергер 0 0 0 0 0:0 0 0
Група за испаѓање
1 ВатенсВатенс 0 0 0 0 0:0 0 0
Група за шампион
Група за испаѓање