Распоред и резултати

Табели

Супер категорија, Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 КФ ЕрзениКФ Ерзени 2 1 1 0 3:0 3 4
1 БеслидјаБеслидја 2 1 1 0 3:0 3 4
3 ТербуниТербуни 2 1 1 0 2:0 2 4
4 КастриотиКастриоти 1 2 1 1 0 3:2 1 4
5 ШкумбиниШкумбини 2 2 1 1 0 2:0 2 4
6 Егнатиа РогожинаЕгнатиа Рогожина 2 1 0 1 3:3 0 3
6 КФ Кораб ДебарКФ Кораб Дебар 3 2 1 0 1 3:3 0 3
8 Динамо ТиранаДинамо Тирана 1 2 0 1 1 0:2 -2 1
9 БурељиБурељи 2 2 0 0 2 0:3 -3 0
10 Вељечику КопљикВељечику Копљик 1 2 0 0 2 0:6 -6 0
Супер категорија, Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 KF DevolliKF Devolli 1 2 1 1 0 3:0 3 4
2 КФ ОрикуКФ Орику 1 2 1 1 0 2:1 1 4
3 ТурбинаТурбина 1 2 1 1 0 2:1 1 4
4 ЉушњаЉушња 3 1 1 0 0 4:1 3 3
5 БесаБеса 1 2 1 0 1 3:2 1 3
6 АполонијаАполонија 2 1 1 0 0 1:0 1 3
7 ПодградецПодградец 3 2 1 0 1 3:3 0 3
8 ШенколиШенколи 1 2 0 1 1 2:5 -3 1
9 ЕлбасанЕлбасан 2 2 0 0 2 0:3 -3 0
10 Илириа Фуш-КрујИлириа Фуш-Круј 3 2 0 0 2 0:4 -4 0