Супериорна категорија

Primary tabs

Најнови вести

Табела

Kategoria Superiore
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Квалификации за Лига на шампиони
1 Билис БалшБилис Балш 0 0 0 0 0:0 0 0
Квалификации за Конференциска лига
1 КФ ЕрзениКФ Ерзени 0 0 0 0 0:0 0 0
Квалификации за Конференциска лига
1 КуксКукс 0 0 0 0 0:0 0 0
1 КастриотиКастриоти 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Егнатиа РогожинаЕгнатиа Рогожина 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ЛачиЛачи 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ТеутаТеута 0 0 0 0 0:0 0 0
Бараж за опстанок
1 ТиранаТирана 0 0 0 0 0:0 0 0
Испаѓање
1 ПартизаниПартизани 0 0 0 0 0:0 0 0
Испаѓање
1 ВлазнијаВлазнија 0 0 0 0 0:0 0 0
Квалификации за Лига на шампиони
Квалификации за Конференциска лига
Бараж за опстанок
Испаѓање