ВИДЕО: Мајк Тајсон удира моќно и на 50 години

Еден од најголемите боксери на сите времиња, Мајк Тајсон и на 50-годишна возраст е во одлична форма. Последната професионална борба, контроверзниот боксер ја имаше пред 10 години, и покрај пензионирањето, за време на снимање на една реклама, тој ни покажува дека е спремен за нови борби. 

Во кариерата Тајсон од 58 борби, на 50 извојува победа, од кои 44 се со нокаут.