ФОТО: Вака шопингува Флојд Мејведер!

Флојд Мејведер, кој е познат по луксузните автомобили, куќи и накит, се појави во Лондон со своите огромни телохранители, на како што рече тој, „мал шопинг“. 

И не случајно е секогаш во вниманието. Овој пат на камерите се пофали со новиот часовник, вреден 400.000 фунти.