ФОТО: Вака Мејведер ужива во својата пензија

Парите секогаш биле дел од јавната слика на најпознатиот боксер на денешницата, Флојд Мејведер. Откако изјави дека повеќе нема да се појави во рингот, 38-годишниот боксер се насочи кон пост-боксерскиот  живот, кој несомнено ќе биде полн со пари, жени и скапи автомобили.

Последните слики од социјалните мрежи покажуваат како несовладаниот боксер се забавува во елитни дискотеки, во придружба на убави жени и нормално многу пари околу себе.

Исто така, Мејведер потроши цело богатство на новата играчка во вид на автомобил. Гаражата на Американецот е побогата за најновиот Бугати Вејрон 2015, кој чини три и пол милиони долари.