ВИДЕО: Тотален хаос на прес-конференцијата пред борбата на Фјури и Вајлдер

Официјалната прес-конференција пред борбата меѓу Тајсон Фјури и Дионтеј Вајлдер во Лос Анџелес прерасна во тотален хаос којо организаторот не го планираше. Двајцата боксери најнапред почнаа со навреди, а дојде и до физички контакт, во кој се вмешаа и нивните екипи и настана тотален хаос. 

В недела наутро по средноевропско време, ВБЦ појасот ќе го брани Вајлдер, кој котира како фаворит и меѓу обложувалните.