ВИДЕО: Тензија на втората средба - МекГрегор со ирско знаме „удри“ по Мејведер

МекГрегор

Вчера се случи и втората прес-конференција како најава за „борбата на векот“ помеѓу Мејведер и МекГрегор.

Град домаќин беше Торонто, каде шоуто го украде ирскиот борец, кој носен од присутната публика, не престана со навреди на сметка на својот противник.

Американскиот боксер зборуваше втор, а во еден момент зеде ирско знаме од публиката, што го испровоцира МекГрегор, кој му возврати со земање на неговиот ранец со пари.

Тензијата траеше неколку минути, а Мејведер му го даде знамето на Ирецот, кој веднаш одговори и го фрли во неговото лице.

Третата прес-конференција е на програмата денес во „Барлкајс центарот“ во Њујорк. Борбата е закажана следниот месец, на 26 август.