Фјури го прифати предизвикот: Ќе му ja дадеме на светот најголемата борба во 500 години!

Откако неколку минути по одбраната на светската титула Ентони Џошуа го предизвика Тајсон Фјури. Предизвикот веднаш беше прифатен и Фјури на Твитер го прифати предизвикот со зборовите: „ЌЕ МУ JA ДАДЕМЕ НА СВЕТОТ НАЈГОЛЕМАTA БОРБА ВО 500 ГОДИНИ“.