ВИДЕО: Финскиот „џин“ Роберт Хелениус го нокаутира противникот за само 49 секунди!

Финскиот боксерски двометраш Роберт Хелениус на домашен терен во Финска за само 49 секунди го нокаутира Константин Ерич удирајќи со десната рака во телото. Ова е одбрана на титулата за 32-годишниот двомтераш. Хелениус е во голема форма и во својата категорија е многу тешко да се совлада. 

Многу познати имиња како што се Ентони Џошуа, Александар Устинов, Мариуш Вах, Мануел Чар и Одланиер Солис морале да го признаат поразот против „џинот“ од Финска.