Финалето на боксерскиот Опен Балкан Куп под отворено небо во Охрид

Следната сабота Охрид ќе биде домаќин на финалето на боксерскиот Опен Балкан Куп.

Боксерскиот клуб „Алексо Огненовски“ ја потврди организацијата и вети спектакл под отворено небо.

„Охрид ќе биде домаќин на финалето на Опен Балкан купот и Меморијалниот боксерски турнир „Алексо Огненовски“, под покровителство на Боксерски савез Србије и Општина Охрид“, информираат од Боксерскиот клуб „Алексо Огненовски“ од Охрид.

Организаторите додаваат дека финалето ќе се одржи на атрактивна локација, во центарот на градот, покрај самото езеро.