Ред Бул го претстави новото лого

Екипата на Ред Бул ќе користи ново лого во престојната сезона. 

Австриската екипа го искористи Твитер профилот за да го претстави новиот дизајн. Новитет е исфрлањето на претходниот спонзор, „Инфинити“.

Меѓутоа, иако, новиот спонзор на Ред Бул е „Таг Хауер“, ова име нема да биде дел од болидот на екипата.