ВИДЕО: Изведен е најдобриот и најсложениот снукер трик на сите времиња!

билјард трик

Спортски ентузијасти од Бристол се погрижија да го изведат можеби најдобриот снукер трик на сите времиња. Тие направија неверојатен полигон кој започнува на скали, оди преку масите за снукер и завршува на шанкот, на крајот од големиот клуб.