ФОТО: Дарко Велковски направи „ѕверска“ тетоважа посветена на - фудбалот!

Младинскиот репрезентативец на Македонија, Дарко Велковски, доби одлична тетоважа која е посветена на неговата најголема љубов, фудбалот.

Велковски направи тетоважа на целата надлактица, на која има фудбалска топка, како и деца кои играат фудбал.

Во продолжение, погледнете како изгледа новата тетоважа на стоперот на Вардар.