Распоред и резултати

Табели

СП, Група А
ОН П Н И Г+ Г- ГР Б
1 ФранцијаФранција 3 3 0 0 93 63 30 6
2 НорвешкаНорвешка 1 4 3 0 1 117 101 16 6
3 РусијаРусија 1 3 2 0 1 87 77 10 4
4 БразилБразил 4 2 0 2 97 118 -21 4
5 ПолскаПолска 3 0 0 3 64 74 -10 0
6 ЈапонијаЈапонија 3 0 0 3 72 97 -25 0
СП, Група Б
ОН П Н И Г+ Г- ГР Б
1 ШпанијаШпанија 2 3 3 0 0 95 64 31 6
2 СловенијаСловенија 1 3 3 0 0 97 72 25 6
3 МакедонијаМакедонија 1 3 2 0 1 87 81 6 4
4 ИсландИсланд 3 0 1 2 68 75 -7 1
5 ТунисТунис 3 0 1 2 73 82 -9 1
6 АнголаАнгола 3 0 0 3 69 115 -46 0
СП, Група Ц
ОН П Н И Г+ Г- ГР Б
1 ХрватскаХрватска 1 3 3 0 0 90 76 14 6
2 ГерманијаГерманија 1 2 2 0 0 62 37 25 4
3 УнгаријаУнгарија 2 3 1 0 2 85 87 -2 2
4 БелорусијаБелорусија 1 3 1 0 2 82 89 -7 2
5 ЧилеЧиле 1 3 1 0 2 75 97 -22 2
6 Саудиска АрабијаСаудиска Арабија 2 0 0 2 49 57 -8 0
СП, Група Д
ОН П Н И Г+ Г- ГР Б
1 ДанскаДанска 1 3 3 0 0 95 75 20 6
2 ШведскаШведска 1 3 2 0 1 93 60 33 4
3 ЕгипетЕгипет 1 3 2 0 1 81 84 -3 4
4 КатарКатар 1 2 1 0 1 52 44 8 2
5 БахреинБахреин 3 0 0 3 67 96 -29 0
6 АргентинаАргентина 2 0 0 2 39 68 -29 0

Pages