Распоред и резултати

Табели

ЕП, Група А
ОН П Н И Г+ Г- ГР Б
1 ШведскаШведска 2 3 2 0 1 89 82 7 4
2 ХрватскаХрватска 1 3 2 0 1 92 79 13 4
3 СрбијаСрбија 1 3 1 0 2 76 88 -12 2
4 ИсландИсланд 2 3 1 0 2 74 82 -8 2
ЕП, Група Б
ОН П Н И Г+ Г- ГР Б
1 ФранцијаФранција 3 3 0 0 97 82 15 6
2 НорвешкаНорвешка 3 2 0 1 103 88 15 4
3 БелорусијаБелорусија 3 1 0 2 80 91 -11 2
4 АвстријаАвстрија 3 0 0 3 80 99 -19 0
ЕП, Група Ц
ОН П Н И Г+ Г- ГР Б
1 МакедонијаМакедонија 3 2 1 0 79 77 2 5
2 ГерманијаГерманија 3 1 2 0 82 69 13 4
3 СловенијаСловенија 3 1 1 1 77 69 8 3
4 Црна ГораЦрна Гора 3 0 0 3 66 89 -23 0
ЕП, Група Д
ОН П Н И Г+ Г- ГР Б
1 ШпанијаШпанија 3 2 0 1 81 65 16 4
2 ДанскаДанска 1 3 2 0 1 84 75 9 4
3 ЧешкаЧешка 1 3 2 0 1 76 86 -10 4
4 УнгаријаУнгарија 3 0 0 3 77 92 -15 0
ЕП, Главна рунда, Група 1
ОН П Н И Г+ Г- ГР Б
1 ФранцијаФранција 5 5 0 0 156 130 26 10
2 ШведскаШведска 5 3 0 2 136 127 9 6
3 ХрватскаХрватска 5 3 0 2 147 138 9 6
4 НорвешкаНорвешка 5 3 0 2 152 144 8 6
5 БелорусијаБелорусија 5 1 0 4 128 146 -18 2
6 СрбијаСрбија 5 0 0 5 131 165 -34 0
ЕП, Главна рунда, Група 2
ОН П Н И Г+ Г- ГР Б
1 ДанскаДанска 5 4 0 1 140 123 17 8
2 ШпанијаШпанија 1 5 3 0 2 142 118 24 6
3 ЧешкаЧешка 1 5 2 1 2 113 131 -18 5
4 СловенијаСловенија 1 5 1 2 2 134 133 1 4
5 ГерманијаГерманија 3 5 1 2 2 124 126 -2 4
6 МакедонијаМакедонија 5 1 1 3 114 136 -22 3

Pages