Распоред и резултати

Табели

Балканска Меѓународна Кошаркарска Лига, Група А
ОН П Н И Г+ Г- ГР Б
1 БероеБерое 1 10 7 0 3 832 785 47 17
2 КумановоКуманово 1 10 6 0 4 792 794 -2 16
3 ТеодоТеодо 1 10 5 0 5 812 801 11 15
4 КожувКожув 1 10 5 0 5 801 755 46 15
5 БашкимиБашкими 10 4 0 6 773 791 -18 14
6 ПриштинаПриштина 10 3 0 7 761 845 -84 13
Балканска Меѓународна Кошаркарска Лига, Група Б
ОН П Н И Г+ Г- ГР Б
1 ПејаПеја 10 7 0 3 766 673 93 17
2 Фени ИндустриФени Индустри 10 6 0 4 749 697 52 16
3 СутјескаСутјеска 10 5 0 5 761 726 35 15
4 Карпош СоколиКарпош Соколи 10 5 0 5 779 800 -21 15
5 KB TrepcaKB Trepca 1 10 4 0 6 639 685 -46 14
6 ТиранаТирана 1 10 3 0 7 694 807 -113 13
Балканска Меѓународна Кошаркарска Лига, Група Ц
ОН П Н И Г+ Г- ГР Б
1 БероеБерое 6 5 0 1 508 461 47 11
2 КожувКожув 6 3 0 3 494 468 26 9
3 Фени ИндустриФени Индустри 1 6 2 0 4 445 444 1 8
4 СутјескаСутјеска 1 6 2 0 4 427 501 -74 8
Балканска Меѓународна Кошаркарска Лига, Група Д
ОН П Н И Г+ Г- ГР Б
1 КумановоКуманово 6 5 0 1 425 402 23 11
2 ТеодоТеодо 6 3 0 3 432 391 41 9
3 ПејаПеја 6 3 0 3 485 468 17 9
4 Карпош СоколиКарпош Соколи 6 1 0 5 328 409 -81 7

Pages