Распоред и резултати

Табели

Серија A
ОН П Н И Г+ Г- ГР Б
1 НаполиНаполи 1 4 4 0 0 15 2 13 12
2 ЈувентусЈувентус 1 4 4 0 0 13 3 10 12
3 ИнтерИнтер 4 4 0 0 10 1 9 12
4 ЛациоЛацио 4 3 1 0 9 4 5 10
5 МиланМилан 2 4 3 0 1 8 6 2 9
6 ТориноТорино 1 4 2 2 0 7 3 4 8
7 СампдоријаСампдорија 1 3 2 1 0 6 4 2 7
8 ФиорентинаФиорентина 2 4 2 0 2 8 6 2 6
9 РомаРома 3 3 2 0 1 5 3 2 6
10 КаљариКаљари 5 4 2 0 2 4 5 -1 6
11 АталантаАталанта 2 4 1 1 2 4 6 -2 4
12 КиевоКиево 2 4 1 1 2 4 7 -3 4
13 БолоњаБолоња 4 4 1 1 2 3 6 -3 4
13 СПАЛСПАЛ 5 4 1 1 2 3 6 -3 4
15 УдинезеУдинезе 4 4 1 0 3 5 7 -2 3
16 ЏеноваЏенова 4 0 1 3 4 8 -4 1
17 СасуолоСасуоло 4 0 1 3 2 8 -6 1
18 КротонеКротоне 4 0 1 3 0 6 -6 1
19 ВеронаВерона 4 0 1 3 1 11 -10 1
20 БеневентоБеневенто 4 0 0 4 1 10 -9 0

Pages